Woonprofessionals boeken flinke omzetgroei in eerste helft 2015

Het jaar is uitstekend begonnen voor de Woonprofessionals-leden. Na een keurige omzetplus van 4 procent in 2014 doet de eerste helft van 2015 hier nog een flinke schep bovenop. De omzetgroei bedraagt maar liefst 22,5%.

 

Vice-voorzitter Erwin van de Belt noemt de groei ‘aanzienlijk’ en dankt het aan de actieve houding, de bereidheid tot veranderen en vooral het verandervermogen van de leden. Een goede strategie is essentieel maar zonder deze randvoorwaarden heb je geen schijn van kans. Het werkt voor iedereen motiverend dat er succes wordt geboekt op eerder gemaakte keuzes. Bovendien geeft het onze leden vertrouwen om door te pakken zodat wij lokaal nog meer het verschil kunnen maken.

 

De basis onder de branche is wel structureel versterkt, aldus Erwin van de Belt, dankzij het verbeterde consumentenvertrouwen, de dalende werkloosheid en aantrekkende bestedingen. Daarnaast begint de woninginrichting voorzichtig te profiteren van het herstel op de huizenmarkt. Wel neemt het online-aanbod in woninginrichting nog steeds toe en vindt er een verschuiving van marktaandeel plaats, vooral richting de grootschalige retailers. Echter, gezien onze resultaten doen de Woonprofessionals-leden volop mee!